Gaatjes schieten

Bent u op zoek naar een professionele en veilige oorbellen schieten service in Zevenaar? Bij Juwelier Huijsen zijn we gespecialiseerd in het zorgvuldig en hygiënisch schieten van oorbellen. Ons ervaren team van experts staat voor u klaar om het schietproces moeiteloos en comfortabel te laten verlopen. Met onze hoogwaardige apparatuur en aandacht voor hygiëne, kunt u erop vertrouwen dat uw oorbellen schieten bij Juwelier Huijsen veilig en professioneel gebeurt.

Gaatjes schieten met Studex® System75

Gaatjes schieten met Studex® System75

Bij Juwelier Huijsen in Zevenaar bieden we de veilige en hygiënische Studex® System75 methode aan. Met deze methode ‘zetten’ wij de gaatjes. Dat is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen (vanaf 5 jaar). De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raakt nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge.
De verfijnde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet, in tegenstelling tot het ouderwetse gaatjes ‘schieten’. Met onze expertise en zorgvuldigheid zorgen we voor een comfortabele en nauwkeurige ervaring. Of het nu gaat om het zetten van de eerste gaatjes of het bijwerken van bestaande gaatjes, ons gekwalificeerde team staat klaar om u te begeleiden.

JUWELIER HUIJSEN ZEVENAAR OORBELLEN GAATJES SCHIETEN
juwelierzevenaar.nl_juwelier Huijsen_Zevenaar_Liemers_Gelderland

Meer weten over Juwelier Huijsen?