Service

Bij Juwelier Huijsen in Zevenaar bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid scala aan horloge- en sieradenservices. Of het nu gaat om het vervangen van batterijen, reparaties aan armbanden en kettingen, gravures in uw sieraden of horloges of het herstellen van horlogebanden, ons ervaren team staat klaar om u te helpen met al uw wensen. Wij begrijpen dat uw horloge en sieraden waardevol voor u zijn, zowel sentimenteel als financieel. Daarom behandelen we ze met de grootste zorg en aandacht.

Batterijen van horloges vervangen

Batterijen van horloges vervangen

Heeft uw horloge een nieuwe batterij nodig en moet deze ook waterdicht zijn? Wij zorgen voor een snelle en nauwkeurige vervanging van batterijen en testen deze ook op waterdichtheid. Zo kan uw horloge weer probleemloos lopen. Wij hebben de juiste batterijen en de expertise om ze veilig te vervangen.

Service bij Juwelier Huijsen in Zevenaar
reparatie_juwelierzevenaar.nl_juwelier Huijsen_Zevenaar_Liemers_Gelderland

Reparaties van sieraden

Reparaties van sieraden

Is uw armband, ketting of ring beschadigd of versleten? Geen zorgen! Ons vakbekwame team kan reparaties uitvoeren aan verschillende soorten armbanden, kettingen en ringen. Er wordt altijd rekening gehouden met het materiaal van het sieraad en de mogelijkheden hierbij. Wij zorgen ervoor dat uw sieraad er weer als nieuw uitziet en perfect past.

Reparaties van horloges

Reparaties van horloges

U kunt ook bij ons terecht voor vakkundige horlogereparaties. Met jarenlange ervaring en deskundige vakmensen zorgen wij ervoor dat uw horloge snel en professioneel wordt gerepareerd. Het komt weleens voor dat bepaalde onderdelen niet gerepareerd, maar vervangen moeten worden. Wij begrijpen de waarde van uw horloge en behandelen elk stuk met de grootste zorg. Bijvoorbeeld een kapotte horlogeband, een vervanging van het uurwerk of een nieuw glas (en nog veel meer), wij hebben de kennis en vaardigheden om het probleem op te lossen. Hierbij houden we altijd rekening met uw horloge en het materiaal. Wij zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van uw horloge.

batterij_horloge_juwelierzevenaar.nl_juwelier Huijsen_Zevenaar_Liemers_Gelderland
Ringen graveren kan bij Juwelier Huijsen in Zevenaar

Gravures

Gravures

Wilt u een persoonlijke touch toevoegen aan uw sieraad of horloge? Onze graveurs creëren prachtige en gedetailleerde gravures die de betekenis van uw sieraad of horloge versterken. Of het nu gaat om initialen, namen, data of symbolen, wij kunnen uw wensen omzetten in een uniek en gepersonaliseerd kunstwerk dat voor altijd wordt gekoesterd. We houden altijd rekening de sieraden en horloges en geven u advies in wat mogelijk is.

Bezoek onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie over onze services.
Of het nu gaat om batterijvervanging, reparaties aan armbanden en kettingen, horlogebandreparaties of gravures in sieraden of horloges , wij zijn er om u te helpen.